7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Engangsservice er en fantastisk opfindelse, der kan redde dagen – ind i mellem. Det er praktisk, hygiejnisk og nemt, og så slipper du for opvask. Så er der altid tid til at gå en tur med hunden eller lufte katten.

Camping, skovtur eller havefest – her er engangsservice et hit

Engangsservice gør det nemt og hurtigt at servere et måltid – især når du er på tur eller har travlt med at pakke kæledyrene. Med engangsservice skal du ikke tænke på rengøring af tallerkener og bestik, og det er heller ikke nødvendigt at medbringe de sædvanlige porcelænstallerkener fra hjemmet.

Når man skal ud i naturen, om end det er en skovtur med hunden eller måske endda på campingferie, kan det være en udfordring at få pakket alt det nødvendige ned. Dette gælder især porcelænsservice, som ofte er ret tungt og besværligt. Men fortvivl ikke, for selvom det kan virke som en uoverskuelig opgave at medbringe service på ferie eller tur, så findes der heldigvis et godt alternativ til porcelænsservice. Nemlig engangsservice. Engangsservice består typisk af tallerkener og kopper lavet af pap eller plastik – alt sammen materialer, som ikke vejer ret meget i forhold til porcelæn.

I øvrigt er der ikke altid adgang til en praktisk håndvask ude i naturen, selv ikke i en campingvogn, så der er det også en fordel med engangsservice. Engangsservice findes i mange forskellige materialer, farver og designs, så der er noget for enhver smag. Derudover findes der engangsservice til enhver lejlighed – om det er til en stor fest for dig selv eller dit kæledyr – eller en hyggelig sammenkomst med vennerne.

Er det okay at bruge engangsservice, hvis det kun er sjældent?

Det er helt okay at bruge engangsservice, hvis det kun er sjældent. Vi ved alle, at det ikke er optimalt af hensyn til miljøet. Langt de fleste dage på året bruger man det sædvanlige porcelæn.
I øvrigt laves det i dag af bedre og mere bæredygtige materialer. Plastik er ikke altid optimalt for miljøet. Pap er bedre, men holder ikke så længe, da det let opløses af våde ting. Bambus er derfor et godt alternativ.

Kan engangsservice trods alt genbruges?

Ja, det kan det sagtens. Det er faktisk en rigtig god idé at genbruge engangsservice, hvis man har mulighed for det. På den måde kan man spare penge, og samtidig gøre noget godt for miljøet. Et papkrus kan bruges til kaffe hele dagen igennem – også på arbejdspladsen. Og en plastikkop kan bruges til sodavand hele dagen igennem. Selv plastiktallerkener kan genbruges, hvis man blot skyller dem.

Engangsservice kan redde enhver travl mand eller kvinde ind i mellem – med eller uden kæledyr, der skal passes og luftes.