7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En masse e-shops giver på nuværende tidspunkt mange forskellige leveringstyper. En af de mest benyttede er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter ordren når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså ret så enkel, samt desuden endvidere den mest prisbevidste leveringsudgave.

Leveringstiden er super vital om du har brug for dine nye varer øjeblikkeligt, så derfor er det bestemt relevant at man gransker leveringstidspunktet for det respektive produkt.

Temmelig mange online webshops annoncerer levering på næstkommende hverdag på en række varenumre, men som ikke desto mindre er underforstået at ordren lægges før et fastslået tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få produktet ordnet forinden medarbejderne har fri.

En hel del netbutikker sikrer portofri levering, men oftest er det så præmissen at der handles for en bestemt pris. Derudover må man udse dig den mest betalelige mulighed for levering, som oftest – ligegyldigt om man bor tæt på Kolding, Rønne eller Støvring – er at få kørt varerne til et udleveringssted.

Vi foreslår at du iagttager online forhandlerens vurderinger

Det er rigtig smart for købere at finde de bedste priser i blandt flere netbutikker og derved har flertallet af internet handler i Danmark set sig nødsaget til at formindske salgspriserne på deres varer – til piger og drenge, og samtidig også til herrer og damer – helt i bund, og endda nogle gange yde fragt uden omkostninger.

Dog kan det stadigvæk være nyttigt at inspicere nogle shops på nettet efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at få den laveste pris.

Du må alligevel være obs på, at ifald en internet butik sælger deres produkter til en udsalgspris som virker kolossalt overkommelig, så kunne det undertiden være en indikator for en fup internet virksomhed. Handler med kort er ikke desto mindre omsluttet af en foranstaltning, der garanterer dig imod svindlende online outlets.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du agter at godtgøre regningen over et længere tidsrum.

Inden nogen køber i en shop på nettet kunne man uden tvivl sætte sig ind i dens vilkår, dog er det normalt en omfattende opgave.

En nemmere løsning kunne måske være at se om e-handlen er godkendt af e-mærket, fordi det er en tilkendegivelse af at internet butikken adlyder de danske love, foruden at e-forretningen løbende revurderes af jurister som har meget erfaring med reglementet på området. Dette er desuden din chance for opbakning, for så vidt du møder dilemmaer som følge af din ordre.

Levering til dit hus eller ud på dit arbejde

Trustpilot tilbyder relativt gode genveje til at inspicere adskillige nuværende konsumenters bedømmelser og derfor tilrådes det, at du undersøger internet virksomhedens vurderinger inden du lægger din bestilling.

Facebook byder på for øvrigt en række fornemme genveje til at få indsigt i e-firmaets pålidelighed. Desuden ser vi endda e-firmaer hvor du kan publicere en vurdering af virksomhedens service, som tillige bør bruges til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Hjemmesiden er finansieret af reklamer. Vi hjælper en lang række internet outlets i form af at vi annoncerer butikkernes tilbud, og modtager provision for så vidt en af de besøgende på vores hjemmeside laver en ordre.

Anvisninger angående tilbud og online varehuse ajourføres rutinemæssigt, men man kan ikke stille os ansvarlig for justeringer der potentielt er realiseret siden sidste opdatering af de viste oplysninger.