7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Kattetegn med fiskebowle-Lyseblå

kr. 139,00

Flot kattetegn med fiskebowle. Nikkelfri kattetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 11 forskellige farver. Beskrivelse Kattetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre kattetegne … læs mere her

Er Kattetegn med fiskebowle-Lyseblå på lager?

Annonce
Køb Kattetegn med fiskebowle-Lyseblå

Kattetegn med fiskebowle-Lyseblå fakta

  • Navn: Kattetegn med fiskebowle-Lyseblå
  • Pris: DKK 139.00
  • Varekategori: Dyr og tilbehør til kæledyr > Tilbehør til kæledyr > Id-skilte til kæledyr
  • Returret: 30 dage

Kattetegn med fiskebowle-Lyseblå - Dyr og tilbehør til kæledyr > Tilbehør til kæledyr > Id-skilte til kæledyr

Kattetegn med fiskebowle-Lyseblå fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den altid eftertragtede varekategori Dyr og tilbehør til kæledyr > Tilbehør til kæledyr > Id-skilte til kæledyr. Husk du får hele hele 30 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Kattetegn med fiskebowle-Lyseblå i webshoppen Dogshop, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Fordele når du køber online

Husk at når du køber varer i webshops, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Derudover har du et meget større udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.